Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii conducte de canalizare fara sapatura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Reparatii conducte de canalizare fara sapatura

Fisurile sau spărturile sistemului de canalizare le putem repara fără săpătură prin montarea pe interior a unei garnituri de inox Quick-lock sau prin cămășuire cu fibră de sticlă impregnată cu rășină epoxidică.

Principalul avantaj al acestor reparații este că se efectuează fără a fi nevoie de săpătură în casă, curte sau drum, iar durata execuției este mult mai scurtă față de metoda clasică cu săpătură, unde mai apoi este nevoie și de compactare, care dacă nu e făcută cum trebuie în timp se lasă pământul, betonul sau asfaltul.

Sistemul Quick-lock este construit dintr-un manșon din inox acoperit cu o garnitură din cauciuc EPDM cu rolul de etanșare.

Acest sistem are durata de montaj cea mai mică și se poate monta chiar și atunci când există apă în tubulatură.

Sistemul de reparație a conductelor prin cămășuire cu fibră de sticlă impregnată cu rășini epoxidice, care conferă o bună rezistență fizică și chimică reparației, este de asemenea o soluție foarte bună luând în calcul timpul, reparațiile datorate spargerii/săpăturii sau alte probleme neprevăzute ce pot apărea în timpul săpăturilor (cabluri de curent, țevi de apă sau gaz).

Ambele metode de reparație sunt testate și au durata medie de viață de minim 50 de ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura